Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi in curand.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Alexandru Macedonski, nr. 71


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Evoluția conceptului de lux în imobiliare: priorități noi pentru apartamente de lux

Publicat de Echipa Valletta Towers 05/12/2023

Luxul în imobiliare a evoluat dintr-o perspectivă tradițională, axată pe eleganță fastuoasă, către viziunea modernă ce demontează vechile idei. Astăzi, luxul înseamnă mai mult decât dimensiuni impresionante și decor extravagant. Un apartament de lux include poziționare favorabilă, calitatea construcției, responsabilitatea față de mediu și tehnologie smart.

Luxul timpului

Timpul mereu a fost cel mai prețios bun al nostru, deși mulți au încercat să-l încetinească, eficiența în folosirea lui pare a fi cheia.

Conceptul de 15 minutes city a luat un avânt extraordinar încă din 2017, iar, odată cu pandemia. Necesitatea satisfăcută de a avea aproape orice este necesar la cateva minute de mers pe jos a devenit un real lux.

Orașele devin tot mai aglomerate, traficul intens este egal cu timpul pierdut. O locuință aflată la 15 minute de plimbare de tot ce este important în viața de zi cu zi devine un lux. Când mașina devine un accesoriu secundar, nu principal, în câștigarea timpului, locația apartamentului devine de lux.

Calitatea construcțiilor și siguranță

Un apartament de lux este un apartament sigur. Utilizarea materialelor de calitate, ce nu fac rabat la siguranța locatarului, prezentate în mod transparent de dezvoltator pe toată perioada proiectului subliniază această trăsătură.

Anexele unui complex considerat de lux, destinate siguranței crescute în diferite cazuri cum ar fi: adăposturi ALA, subsoluri ranforsate, sunt un comfort psihologic în plus.

De asemenea portofoliul dezvoltatorului, și proiectele anterioare devin criterii esențiale pentru un client în căutare de locuințe de lux.

Eficiența energetică

Trăsătură crucială aflată în strânsă legătură cu materialele de calitate menționate anterior. Costurile de întreținere reduse și impactul minim asupra mediului sunt un must al oricărui apartament de lux.

Deținătorul unui asemenea apartament de lux nu simte diferența de temperatură dată de schimbările de afară, nici în locuință, nici în portofel. Calitatea materialelor, utilizarea centralelor eficiente energetic, geamuri triplu izolatoare, toate acestea duc la eliminarea risipei energetice dar și a costurilor aferente.

De asemenea îngrijorarea crescândă față de mediu a dus la creșterea cererii de mașini electrice. Acest lucru duce automat la necesitatea stațiilor de încărcare electrice. Proximitatea acestor stații de încărcare, destinate special rezidentilor completează oferta de lux.

Tehnologie și automatizare

Luxul în imobiliare integrează tehnologii de ultimă generație. Sistemele de control inteligente pentru lumină, temperatură pe zone, securitatea video devin un standard.

Aplicațiile dedicate transformă casa în smart house, trebuie doar să faci conexiunile necesare. Poți deschide ușa oricui de la distanță cu încuietori smart, căldura în camere poate fi reglată individual de la distanță pentru o casă mereu primitoare, sau luminile schimbate în functie de mood.

Fie că te întorci acasă după o zi lungă și vrei să găsești o ambianță caldă, fie că dorești să optimizezi consumul de energie, această funcționalitate inteligentă aduce un plus de confort și eficiență energetică. Noul lux este mereu smart.

Valletta Towers- complex rezidențial de lux în inima orașului

În cel mai nou complex rezidențial dezvoltat în centrul Craiovei, Valletta Towers, ne-am propus să bifăm beneficiile prezentate mai sus.

Apartamente de lux, compartimentate inteligent, cu finisaje de calitate alese chiar de către proprietar din showroom-ul dedicat, realizat în colaborare cu designerul de interior Anca Oprea de la AIO Living, pentru că fiecare client are gusturi și preferințe unice.

Eficiența energetică este bifată de centrala prin inducție, izolația de polistiren de 15 cm și vată bazaltică, încălzirea în pardoseală, termostat în fiecare cameră și geamuri triplu izolatoare.

Amplasarea centrală rezolvă problema timpului. În imediata apropiere se află centrul istoric, instituții de învătământ precum și facilități de shopping și divertisment.

În prezent, pe șantier, se conturează cele două subsoluri ale primelor 2 blocuri construite. Acestea sunt destinate adăposturilor ALA, parcărilor subterane și boxelor de depozitare.

Peste 24 de luni vom întâmpina primele familii, din cele 190, ce vor face parte din comunitatea Valletta Towers.

Pentru mai multe detalii despre proiectul în dezvoltare sunati la 0739 124 124 sau descărcați broșura de aici.


Alte articole relevante

Publicat în 08/06/2023

Start lucrări, start vânzări Valletta Towers

Start lucrări, start vânzări! Lucrările la complexul rezidențial de lux, Valletta Towers, au început iar odată cu ele dăm startul vânzărilor! Pentru că Valletta Towers is the place to BE happy, to BE in luxury, to BE HOME vă așteptăm la biroul nostru de vânzări pentru a vă prezenta în detaliu cel mai nou proiect […]

Citește mai mult