Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi in curand.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Alexandru Macedonski, nr. 71


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile
Hero image
Despre dezvoltator

Zacaria - 18 ani de experienta

Ne-am început activitatea în centrul României, Sibiu, în anul 2005, purtând în spate istoria de peste 115 de ani a grupului internațional din care facem parte, Alf Mizzi & Sons, din Malta. Pentru că faptele spun mai mult decât vorbele iar pozele fac cât o mie de cuvinte, vă invităm să răsfoiți portofoliul de mai jos.

Despre constructor

Romfer Trans

De-a lungul timpului am fost prezenți în lucrări de referință din zona Olteniei cu experiență dovedită în consultanță, proiectare, dirigenție și management de proiect. Printre proiectele la care am luat parte de-a lungul timpului putem menționa și: modernizarea și extinderea Aeroportului Internațional Craiova; construirea pensiunii Carul din Stele; modernizarea și consolidarea Hotelului Splendid; reabilitarea liniei de tramvai; construirea primului parc industrial privat din Craiova- Southern Industrial Park alături de echipa de ingineri de la Zacaria. Lista poate continua cu Kaufland Romania, Alro Slatina, Electroputere, Shandong Ningjian Construction Group, Fratii Bacriz, Elpreco, Electroputere Mall, Consiliul Judetean Dolj.

Proiecte dezvoltate de Zacaria

Cu o experiență de peste 18 ani în România în segmentul de real estate, am pus mereu calitatea lucrărilor și satisfacția clientului pe primul loc. Până în prezent am dezvoltat peste 200.000 mp de spații industriale, 10.000 mp de spații de birouri, precum și peste 500 de vile și apartamente. În momentul de față avem în dezvoltare alte 400 de apartamente, iar compania se pregătește să lanseze și două proiecte comerciale în viitorul apropiat.

Southern Industrial Park - Craiova

Întins pe o suprafață de aproape 10 hectare și cu 50.000 mp de hale industriale dezvoltate, Southern Industrial Park a fost primul parc industrial privat dezvoltat în Craiova. Printre clienți se numără companii naționale și internaționale care au angajat în locație peste 500 de persoane.

Vezi detalii

Valletta Lane - Sibiu

Complex rezidențial localizat în apropierea localității Sura Mică, la aproximativ 12 km fata de centrul Sibiului. Complexul este format din 61 de vile și duplexuri înșirate pe o străduță privată, liniștită, cu loc de joacă pentru copii. Complexul este vândut în totalitate.

Vezi proiectul

American Village - Bucuresti

Situat în partea de Nord a Bucureștiului, cu acces imediat în bulevardul Pipera. Dezvoltat pe 6,4 hectare, ansamblul rezidențial va cuprinde, în final, 72 de vile și 6 clădiri de apartamente. Prima fază, ce conține vilele, a fost vândută integral.

Vezi proiectul

Valletta Resdence - Bucuresti

Localizat în zona de Nord a Bucureștiului, complexul este compus din 6 cladiri moderne și 182 de apartamente cu 2 sau 3 camere. Complexul este vândut în totalitate.

Vezi proiectul

Valletta Park - Sibiu

Ansamblul rezidențial localizat pe Calea Șurii Mici, în imediata proximitate a viitorului Spital Județean. Valletta Park este format din 3 blocuri ce includ 121 apartamente spațioase, cu 2, 3 și 4 camere, special gândite pentru familiile în creștere sau investitorii ce cunosc avantajele locației.

Vezi proiectul

Valletta Valley - Sibiu

Ansamblul rezidențial compus din patru imobile spațioase, cu 2, 3 și 4 camere este situat într-un cartier liniștit al Sibiului, cartierul Ștrand. La 10 minute distanță de școli și grădinițe, la 6 minute de parc, magazine sau stații de autobuz, Valletta Valley reușește să respecte noul concept de "15 minutes city". Ansamblul este vândut în totalitate.

Vezi proiectul
Mai mult spațiu. Mai multă fericire

Aici e casa ta!

Bucuria de a sta împreună, atunci când vrei să îți împarți timpul liber cu cei dragi. Libertatea de a avea spațiul tău, atunci când vrei timp doar pentru tine și plăcerile tale. În Valletta Towers le poți avea pe amândouă, pentru că locuințele noastre sunt suficient de spațioase!

Te așteptăm acasă