Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi in curand.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Alexandru Macedonski, nr. 71


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Valletta Towers, recenzie 2023 și planuri pentru 2024

Publicat de Echipa Valletta Towers 04/01/2024

Acum 6 luni, utilajele începeau nivelarea terenului, iar noi anunțam startul vânzărilor celui mai nou complex rezidențial din inima Craiovei – Valletta Towers.

Ne așteaptă un an plin de provocări și evoluție, dar, înainte să ne facem lista cu ce ne dorim de la 2024, haideți să trecem puțin în revistă cum a fost anul 2023 pentru cel mai nou proiect rezidențial al Craiovei.

Proiect în două părți

Prima parte a proiectului include 4 blocuri totalizând 190 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu finisaje de lux și parcări subterane, boxe la subsol și loc de joacă pentru copii, totul la 5 minute de centrul Craiovei, pe scurt, The place to BE, dacă vrei să ai tot ce contează aproape.

Cea de-a doua parte a proiectului vizează reabilitarea uneia din cele mai cunoscute clădiri-monument din Craiova – Atelierele Brătășanu.

Aflată în imediata apropiere a noilor blocuri, readucerea la gloria de altă dată a clădirii, dar cu schimbarea destinației, va muta atenția publicului pe noul punct de atracție al Craiovei. Astfel, locatarii vor avea o atracție turistică la ușa casei, iar persoanele preocupate de partea de investiție pe termen lung vor simți efectele acesteia mai repede decât își puteau imagina!

43 Apartamente vândute în 2023

Am încheiat fantastic anul 2023, semnând antecontractul cu numărul 44 chiar în ultima săptămână. Colapsul pieței imobiliare previzionat pentru mijlocul lui 2023 nu s-a concretizat pe segmentul de apartamente noi.

Acum, la începutul noului an, putem vedea clar că piața imobiliară este și va rămâne stabilă încă mult timp de acum înainte.

Au trecut pragul biroului nostru de vânzări persoane ce căutau noul cămin, dar și persoane ce căutau să facă o investiție bună pe termen lung. Poziționarea Valletta Towers aproape de Universitatea de Medicină, de centru, dar și de grădinițe și școli, o face o alegere ideală pentru cei ce doresc un acces facil la toate instituțiile importante și facilitățile oferite de centrul orașului.

Stadiul lucrărilor

Anul ce tocmai a trecut am reușit să săpăm până la -7 m, au fost introduse peste 500 de piloni forați pentru stabilizarea terenului și s-a turnat radierul gros de 70 cm, reprezentând temelia blocurilor 2 și 3, care vor fi primele finalizate.

Astfel, decembrie a adus cu sine subsolul doi al blocului doi finalizat, iar la blocul trei se continuă lucrările la armarea pereților subsolului doi.

Vești bune 2024 are

Anul acesta se vor contura frumos apartamentele din primele două blocuri începute, astfel locația va căpăta formă iar imaginația va avea o bază de unde poate zbura către finisaje.

Pentru că detaliile contează dar și utilitatea lor, în prima parte a anului showroomul pentru tipurile de finisaje ce vor fi disponibile proprietarilor Valletta Towers va fi finalizat.

Ce aduce nou acest showroom?

Un suflu nou, modern, luxos, datorită colaborării cu arhitectul de interior Anca Oprea de la AIO Living, mereu la curent cu ultimele tendințe în design.

Clienții Valletta Towers, ce ne vor vizita showroomul, vor avea la dispoziție 3 stiluri de design diferite. Acestea se vor putea vizualiza la fața locului pentru a decide mai apoi ce combinație este cea mai potrivită pentru apartamentul cumpărat.

Veștile bune nu vin niciodată singure, și un proiect rezidențial nu vine niciodată fără macheta lui fidelă. Știm, sună totul atât de bine, randările redau fidel ce va fi dar vizualizarea acestuia la stadiul final tot este grea odată ce în șantier vezi totul în stadiu incipient.

Plimbarea 3D și macheta ansamblului finalizat va ajuta cu siguranță la localizarea exactă a apartamentului dorit și dispunerea acestuia.

Vom reveni cu noutăți despre stadiul proiectului și finalizarea showroomului în următoarele luni.

Până atunci vă așteptăm la o vizionare cu o programare la numerele:

0739 124 124 sau 0725 545 354