Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi in curand.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Alexandru Macedonski, nr. 71


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Start lucrări, start vânzări Valletta Towers

Publicat de Echipa Valletta Towers 08/06/2023
Apartamente de vânzare
Start lucrări, start vânzări! Lucrările la complexul rezidențial de lux, Valletta Towers, au început iar odată cu ele dăm startul vânzărilor!

Pentru că Valletta Towers is the place to BE happy, to BE in luxury, to BE HOME vă așteptăm la biroul nostru de vânzări pentru a vă prezenta în detaliu cel mai nou proiect din Craiova.

Construim nu mai puțin de 190 de apartamente de lux într-o locație centrală absolut superbă. Fiecare detaliu a fost meticulos planificat și conceput pentru a vă oferi un stil de viață desăvârșit în mijlocul agitației urbane. Parcări subterane, stații de încărcare electrice, boxe de depozitare, loc de joacă și adăpost ALA, pentru că și siguranța de acasă este un confort în plus!

Stadiul 2 – change is good

Vrem să depășim așteptările și să vă oferim mai mult decât un ansamblu rezidențial obișnuit. Din acest motiv veștile bune nu se opresc aici!

Stadiul al doilea al lucrărilor va include reabilitarea Atelierelor Brătășanu și transformarea clădirii într-un boutique mall cochet și luminos. Socializare la ușa casei tale. Cu această ocazie dăm un refresh total vibe-ului din zonă. Redăm comunității un monument istoric ce va putea fi de acum un loc de întâlnire și socializare. Astfel, pentru locatarii Valletta mașina devine un accesoriu necesar doar în concedii.

V-am trezit interesul? Țineți aproape, vă vom ține la curent cu noutățile și progresul lucrărilor pe blog dar și pe rețelele sociale Valletta Towers. Așadar like, follow, and come to the place TO BE!

Pentru detalii și programări vă stăm la dispoziție și la numărul de telefon 0739 124 124.